[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.17.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]

Nem tagadhatjuk, egy családi fürdőszobának sok szerepet el kell látnia. Akár már vannak gyermekeid, akár úton van egy, akár csak nagy családod van, akik gyakran mennek látogatóba, a családi fürdőszobai ötletek összegyűjtése elengedhetetlen, mielőtt munkához látnál. A térnek mindenki számára „működnie” kell, és csak azért, mert most nincs szükséged kádra vagy zuhanyzóra, nem jelenti azt, hogy a jövőben nem lesz, ezért gondold át, hogy a jövőben vajon mire lehet szükségetek.

Bár a közösségi médiát elárasztja a gyönyörű fürdőszobai ötletek áradata, érdemes figyelembe venni a saját családod igényeit, mielőtt elkezded megvásárolni az összes “szép” darabot.

1.Tartsd fehéren

A teljesen fehér fürdőszoba választása biztosítja, hogy a szoba elegáns maradjon, anélkül, hogy feltűnő lenne. A falak fehérre festése azt is jelenti, hogy ha a helyiség rendetlen és kaotikus lesz, a fény és a világosság segíthet ezt kissé megfékezni. Adj hozzá egy kicsit a személyiségedből néhány színes csempével, hogy egy jellegzetes falat vagy padlót alakíts ki.

2. Használj ki minden teret a lehető legjobban

Ha a kis fürdőszobádban minden lényeges dolgot összezsúfoltál, de nincs hely a tárolásra, egy ajtó feletti polc ötlet remek megoldás a törölközők és piperecikkek tárolására. Ez az ötlet a házban máshol is használható, például egy zsúfolt dolgozószobában vagy hálószobában is.

3. Akassz fel fonott kosarakat a törölközőknek

Ha tinédzserek élnek veled, sok törülközőre lesz szükséged, hogy lépést tarts a zuhanyzási szokásaikkal. A fonott kosarak egyszerre praktikus és dekoratív kiegészítői a családi fürdőszobának, és egyszerűen a falba csavarozhatók a kosár szövésén található lyukakon keresztül.

4. Használj egy konyhai zsúrkocsit fürdőszobai tárolókocsiként

Ahelyett, hogy a fiókokban kellene turkálnod, vagy a törülközőkért kellene nyúlkálnod a kicsik fürdetése közben, egy kompakt kocsi a legkisebb helyen is elfér, és tökéletesen alkalmas arra, hogy az összes fürdőszobai tárgyat egyetlen hordozható egységben helyezd el. Egy régi kocsit gyorsan és egyszerűen átalakíthat egy doboz festékszóró spray-vel, hogy színben bármilyen berendezéshez illeszkedjen.

5. Válassz egy luxus zuhanyfüggönyt

Egy családbarát fürdőszobának nem kell unalmasan kinéznie, csak mert praktikusnak kell lennie. Rengeteg módja van annak, hogy luxus megjelenést kölcsönözz neki, kezdve a zuhanyfüggönnyel. Dobd ki a szomorúnak tűnő fehéret, és válassz egy díszesebb függönyt. Ez egy apró csere, amitől a fürdőszobád sokkal fényűzőbbnek és kevésbé diákszállósnak fog tűnni.

6. Illessz be egy fürdőkádat

Ha van hely, a kád valóban elengedhetetlen egy család számára, különösen azoknak, akiknek kisebb gyerekeik vannak. Ha nincs fürdőszobád, az a potenciális vevőket is elriaszthatja, ha a jövőben eladnád a lakást. Ha van hely, egy zuhanykabin remek kiegészítője lehet azoknak a reggeleknek, amikor egyszerűen nincs idő a fürdőzésre. Ha szűkös a hely, jó megoldás lehet a kád fölötti zuhanyzó.

7. Beépített tároló

Egy családi fürdőszoba, amelyet sokan használnak, könnyen rendetlenné válhat, ezért fontos, hogy már a kezdetektől fogva elegendő tárolóhelyet biztosíts. Kerüld el, hogy a flakonok, táskák és ecsetek összezavarják a felületeket azzal, hogy ahol lehet, polcokat szerelsz fel. Egy kisebb helyiségben az üvegpolcok segítenek a térérzet megteremtésében, a karcsú, szabadon álló bútorok pedig biztosítják, hogy még mindig sok padlót láss, így a szoba nem kezd zsúfoltnak tűnni.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]