[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

A teljes fürdőszoba akadálymentes átalakításától kezdve néhány egyszerű változtatásig ezek a lépések segítenek a biztonságosabb fürdőszoba létrehozásában mindenkinek.

1.Kapaszkodók

Az akadálymentesség egyik legfontosabb terméke a fürdőszobai kapaszkodó. Mivel nedves felületeken csúszások és könnyű rajtuk elesni, a kapaszkodók hasznos funkciót töltenek be minden fürdőszobában.
A legtöbben azonban egyből a nagy, fém rudakra gondolnak, amelyek minden bizonnyal rontanak a szoba összképén. Bár ezek még mindig népszerű darabok, számtalan olyan lehetőség közül lehet már választani, amely megfelel a dekorációnak de zökkenőmentes megjelenést biztosít. A kapaszkodókat ott kell elhelyezni, ahol úgy gondolod, hogy a legnagyobb szükség lesz rájuk. A zuhanyzóban és a WC-nél szokták ezeket a leggyakrabban elhelyezni

2.Emelt WC ülés

A megemelt WC ülés kedvező az ízületeknek, tehermentesítik a hát nyomását a használat során. A megemelt WC-ülések használhatók a jelenlegi WC-n, és rendkívül költséghatékonyak is. Még akkor is, ha nem tervezel teljes fürdőszoba átalakítást, ez egy olyan akadálymentesítés, amelyet könnyen és olcsón be lehet szerezni.

3.Küszöb nélküli kád vagy zuhanyzó

A kád és a zuhanyzó jelentős aggodalmat okozhat az időseknek. Néhány kád magas és nehezen átmászható. A küszöb nélküli fürdőkád felszerelése nagyban megkönnyíti a helyzetet. A zuhanyzóba épített ülés szintén elősegítheti a biztonságos zuhanyzást, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ha szüksége van rá le tudjon ülni.

4.Csúszásgátló szőnyegek

Ahogy már említettük, a fürdőszobában könnyű elesni. A csúszásgátló fürdőszobai szőnyegek elhelyezése a fürdőszoba gyakran használt területein költségkímélő újítás lehet. Néhány szőnyeg beszerzése sokkal biztonságosabbá teszi a közlekedést a fürdőszobában mindenki számára.

5.Széles ajtók

Ha egy komplett fürdőszoba-átalakítást tervezel akkor az ajtók szélesítése egy olyan dolog, amit érdemes átgondolni. Ez lehetővé teszi, hogy akár kerekesszékkel is könnyedén be lehessen menni a fürdőszobába.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]