[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” header_3_line_height=”1.7em” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Ha megkérdezzük a családokat, hogy mi a kedvenc szobájuk a házukban, a legtöbben a konyhát mondják. De melyik a ház legfontosabb szobája? A fürdőszoba. A fürdőszoba az a helyiség, amit valószínűleg a legtöbbet használnak a házban, mivel az az első szoba, ahová ébredés után betérünk, és az utolsó, amelyet lefekvés előtt meglátogatunk.

Ha belépsz egy meleg és barátságos fürdőszobába ébredés után,  az segíthet meghatározni a nap hátralevő részét, és elősegíti a megfelelő ébredést! Hasonlóképpen, ha a napot egy gyógyfürdőszerű helyen zárod, boldog, nyugodt és kipihent leszel. A fürdőszoba átalakításakor elengedhetetlen, hogy pontosan megértsd, miért olyan fontos szoba, és miért kell komolyan vennie a kialakítását.

Miért olyan fontos a fürdőszoba?

A fürdőszobád sokkal többet jelent, mint azt gondolnád. Gondolj csak bele, hogy mik azok a dolgok amik a fürdőszobádban történnek, és te természetesnek tekinted azokat. Íme néhány ok, hogy miért ez a legfontosabb szoba:

Az ágyunkon kívül a fürdőszoba az, ahol a mindennapokat kezdjük és befejezzük, és ami ott történik, megadja a hangulatot a nap további részének. Átlagosan egy ember életének legalább másfél évét tölti a fürdőszobában. Ez határozottan egy olyan szoba, amelynek létezését természetesnek veszünk, mivel életünk egy jelentős részét ott töltjük! Néha az ihlet a legfurcsább helyekről jön. Sokak számára a legjobb ötleteik és terveik akkor jönnek, amikor zuhany alatt vannak. Remek hely arra is, hogy gyakorolj egy előadásra vagy állásinterjúra.

Ami a ház általános belső kialakítását illeti, a fürdőszoba nagy szerepet játszhat abban, hogy hogyan alakítod ki a többi helyiség megjelenését. A fürdőszoba díszítése gyertyákkal, műalkotásokkal és a színekkel összehangolt törülközőkkel csak a kiindulópontja lehet a kívánt megjelenés és érzés megvalósításához a többi lakberendező projekt során.

A fürdőszoba valószínűleg az egyetlen szoba a házban, ahol a legtöbben megértik: ha valaki bent van, az azt jelenti, hogy „ne lépj be!” Sokak számára biztonságos magányos teret kínál, ahol elmenekülhetnek kicsit a mindennapok okozta stressztől. Legyen szó egy meleg zuhanyról vagy habfürdőről, ez egy nagyszerű hely, ahol összeszedheted gondolataidat egy hosszú nap végén. Ebben az esetben a fürdőszoba máris többet jelent, mint csak egy sima helyiséget a lakásban.

Miért kellene átrendezned a fürdőszobát?

Gondolj a fürdőszobád állapotára, és kérdezze meg magától: „Itt az ideje egy kis átalakításnak?” Ha okokra van szüksége van az átalakításhoz, akkor felsorolunk párat!

Az otthon értékének növelése

Lehet, hogy ez most egy kicsit távolinak, vagy irreálisnak tűnik, de ha valaha is tervezi a ház eladását a jövőben, akkor egy modern, tiszta és jól megtervezett fürdőszoba növelheti otthona értékét! Nyilvánvaló, hogy egy újonnan felszerelt fürdőszoba fali csempével, padlóval és készülékekkel rendelkező házat sokkal magasabbra fognak értékelni, mint egy elavult házat.

Elromlott dolgok megjavítása

Ha egy törött szekrény vagy egy szivárgó zuhany javítását halogatod, akkor ha rászánod magad az egész fürdőszoba felújítására, végre túl esel ezeken is. Minden háztulajdonos olyan fürdőszobát akar, amely jól funkcionál, valamint olyat is, amely nem penészedik.

Környezet

Amint azt már fentebb kifejtettük, a fürdőszoba a ház legfontosabb helyisége, miért nem tölthetnéd el az idődet egy saját személyes wellness központ létrehozásával? A fürdőszoba átalakítása tökéletes erre.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.17.6″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]