[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Felújítod meglévő fürdőszobádat vagy új fürdőszobát tervezel? Elég nehéz feladat lehet a színek kiválasztása, különösen, ha figyelembe kell venned a falakat, a padlóburkolatot, a csempézést, a mosdókat, a WC-t, a fürdőkádat és még sok mást. Akár szakemberrel dolgozol, akár anélkül, a sokféle anyagtextúra megfelelő összeválogatása, hogy jól mutasson együtt, kihívást jelenthet, ha még nem választottad ki a színpalettát.

Olvasd el az alábbi útmutatót, amely tartalmazza a legjobb javaslatokat ehhez!

Szürkék és szürkésbarnák

Elegáns és mégis vagány. Ha ezt keresed, akkor ez a színkombináció tökéletes. A tompa szürkék dominálnak, a pult és a szerelvények fényes és fémes barnás és ezüst színei pedig egy nagyon szép megjelenésű fürdőszobát alkotnak. A szürkésbarna és a szürke közepes árnyalatai nagyon jól illenek a nagy és a kis fürdőszobákba egyaránt. Ezek a színek a fürdőszobákat nagyon otthonossá tehetik, hiszen mi lehet annál jobb, mint hogy a privát fürdőszoba helyiséget melegnek és kényelmesnek érzed.

Sötétkék

A kék mélyebb árnyalatai az okker, a barna vagy az arany földes árnyalataival kombinálva igazán fantasztikusan nézhetnek ki és különleges élményt nyújtanak a fürdőszoba használójának.

Fehér

A fehérrel nem lehet lőhetsz mellé. Az egyik legjobb módja annak, hogy a természetes fényt visszatükrözd a fürdőszobában, és a lehető legjobban kihasználd azt, ha mindenhol fehér színeket használsz. A falak, a mennyezet, a kerámia és a padlóburkolat mind fehér lehet, de játszhatsz a színekkel egy szekrénnyel vagy néhány csapteleppel.

A természet sosem hagy cserben

A zöldek vannak a legnyugtatóbb ránk. Fess néhány falat zöldre a fürdőszobádba, hogy az a legmegnyugtatóbb hely legyen. Ahelyett, hogy az összes falat lefestenéd, egy falat fess csak zöldre és néhány bútoron, dekorációs elemen jelenítsd meg még a zöld színt, de növényeket is rakhatsz a fürdőbe.

Földes barnák

Semmi sem nyugtat meg jobban, mint a barna, a réz és a rozsda földszínei. Próbáld ki ezeket az árnyalatokat, ha a kényelem és a melegség érzését szeretnéd a fürdőszobádban.

Világoskék

A kék a legnyugtatóbb hatású szín, az óceánhoz hasonló hűvösséget és nyugalmat jelképez. Legyen kék a fürdőszobádban, ha ezt az eredményt szeretnéd. Az élénk kék tónusokat fehérrel kombinálhatod a legjobb eredmény érdekében. A fürdőszoba nyugtató, derűs és pihentető lesz.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.13.0″ global_colors_info=”{}”]Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.
[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″ global_colors_info=”{}”][caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]