[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column _builder_version=”4.3.4″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

Tudjuk hogy a festék kiválasztása nem egyszerű, és nagyon könnyű heteket (esetleg hónapokat) tölteni a tökéletes szín megtalálásával. De miért pazarolnád az értékes időt és pénzt? Megmutatjuk legdivatosabb és elfogadhatóbb színeket a fürdőszobádhoz, hogy amikor elmész beszerezni a festéket és az ecseteket, már határozott elképzeléssel indulj.

1.Ragyogó fehér

Biztos nem meglepő, hogy ezzel a színnel indítjuk a listát. A fehér szín a tiszta megjelenéséről ismert, amely visszaveri a lágyságot kölcsönöz a fürdőszobának, nagyítja a teret és a fényt is visszaveri, ezért az egyszerű fehér továbbra is az egyik legjobb választás, főleg ha kicsi fürdőszobáról van szó. Azonban figyelj arra, hogy a megfelelő árnyalatot válaszd, ami illik a fürdőszoba csempéihez és a bútorokhoz is.

2.Fekete

Sokan szeretik a kontrasztos, drámai megjelenést. Ha te is az ilyen emberek közé tartozol, válaszd a feketét, vagy más sötét árnyalatot a fürdőszobádba, amit valamilyen világosabb színnel kombinálsz, a lenyűgöző vizuális élmény érdekében.

3.Rózsaszín

Tudjuk, hogy a rózsaszínről szinte mindenkinek az ugrik be, hogy „lányos szín”. Azonban napjainkban ez a szabály enyhült. Válaszd nyugodtan ennek a színnek lágyabb árnyalatait a fürdőszobádba, és meglepődsz majd, hogy milyen pompásan fest az egész és milyen meleg, kellemes hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.

4.Sárga

Egy sárga fürdőszobába belépni olyan érzés, mint amikor a nap sugarainak simogatása ébreszt fel reggel. Ha egy ilyen színű szobában kezded a reggelt, biztos, hogy jól fog telni az egész napod. Szerencsére a sárgának is rengeteg árnyalata elérhető már, amelyekkel te is egy energiát sugárzó fürdőszobát hozhatsz létre.

5.Szürke és kék

Ugyan a kék és a szürke is hideg árnyalatok, egy kis kutatással megtalálhatod a két szín árnyalatainak tökéletes kombinációját egy kellemes tónusú fürdőszoba megteremtéséhez. Ilyen kombináció lehet a felhőszürke és az égszínkék, vagy a grafitszürke és a zöldeskék párosa.

6.Zöld

Válaszd a természet színét, hogy a nyugodtság érzetét keltsd a fürdőszobában. Válassz páfrányzöldet vagy pisztáciazöldet és kombináld szürkével vagy fehérrel.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]