[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”]

A fürdőszobád valószínűleg évek óta ugyanúgy néz ki. Még akkor is, ha lecserélted a csapot, és talán még a falak színét is megváltoztattad, az alap megjelenés nem sokat változott. Sokaknak az a gondja, hogy egyszerűen nem tudják, milyen további lehetőségek és stílusok állnak rendelkezésükre. A fürdőszobai mosdók sokféle formában, méretben és stílusban kaphatók. A legalapvetőbb mosdókagylótól a dupla mosogatós műalkotásokig a fürdőszobai mosdók széles választéka közül választhatsz. Íme néhány típus ezek közül:

Fából készült fürdőszobabútorok

A fa bútorok különböző variációkban kaphatók. Egyesek tölgyből és mahagóniból készülnek, mások festettek, és egyáltalán nem hasonlítanak a fa organikus megjelenésére. Minden fafajta változó luxust, kivitelezést és megfizethetőséget kínál. Például a tölgyfa és a mahagóni fából készült bútorok általában drágábbak, de szilárdak és szép megjelenést kölcsönöznek a szobának. Tehát, ha egy fa bútort vásárolsz, olyat válassz, amely megfelel a kívánt stílusnak és az átalakítás költségkeretének.

Üvegből készült fürdőszobabútorok

Az üveg bútorok általában modernebbek a tervezésben és a kivitelezésben is, mint a legtöbb fürdőszobabútor. A csúcsminőségű, tartós üvegből készült üveg bútoroknál kombinálják az üveget más kész anyagokkal, például acéllal vagy fával, hogy rendkívül modern megjelenést érjenek el vele. Népszerű a falra szerelhető mosdó, amely nyitottabb hangulatot kölcsönöz a fürdőszobának, miközben ellátja alapvető funkcióit. Más üvegből készült bútorok megfelelnek a tipikus fürdőszobai bútoroknak és fiókokat, szekrényeket, sőt polcokat is tartalmaznak.

Antik fürdőszobabútorok

Bár korban nem antik, ezeket fürdőszobabútorokat antik tervek és stílusok ihlették. Az ilyen darabok finoman faragott homlokzatokat és részleteket tartalmaznak. Kombináld a finom fákat és a hagyományos mintákat a modern részletekkel, hogy olyan funkcionalitást és szépséget teremtsen, amely semmihez sem hasonlít.

Dupla fürdőszobabútor szettek

A dupla bútorszettek népszerűek a párok körében, mivel ez lehetővé teszi, hogy mindegyiküknek legyen saját mosdójuk. Az ilyen típusú bútorok sokféle kivitelben kaphatók (beleértve a fát és az üveget is), amelyek illenek mindenféle stílusú fürdőszobához. Az egyetlen dolog, amit szem előtt kell tartani ezeknél a daraboknál, hogy nagyobbak és több helyet foglalnak. Tehát győződj meg róla, hogy van-e elég hely a fürdőszobádban!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]