[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_row _builder_version=”4.0.9″][et_pb_column _builder_version=”4.0.9″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″ hover_enabled=”0″]

A fürdőszoba felújításánál minden részletet szeretünk aprólékosan megtervezni, hogy a helység tökéletes legyen. A csempe, taposó, fürdőkád, zuhanyzó kiválasztásával próbáljuk még divatosabbá hangulatosabbá varázsolni a fürdőt, de gyakran nem gondolunk a praktikus dolgokra, mint például a fűtés. Ez a szoba relaxálásra és feltöltődésre szolgál, mért ne lehetne meleg és hívogató?

Fürdőszobánk fűtésére több megoldás is létezik, a legegyértelműbb megoldás a radiátor. A probléma ezzel, hogy egyrészt sok helyet foglal elvéve a helyet a tároló eszközöktől, másrészt a legtöbb otthonban már kialakított helyük van és áthelyezésük rengeteg munkát igényel.

Másik opció lehet a padlófűtés, ennek segítségével a járólapra lépés nem lesz kellemetlen érzés, kellemes meleget sugároz, befűtve az egész fürdőt. Az árnyoldala, hogy ennek a beépítése is rengeteg munkával jár, valamint sokat kell várni, hogy átmelegítse a padlót, így a fogyasztás is megnő. Érdemes átgondolni, hogy egy kisebb fürdőszobát megéri e feltúrni emiatt a megoldás miatt.

Az egyik legpraktikusabb megoldás a kifejezetten fürdőszobákba készített radiátor, amely nem csak meleget nyújt, de törölköző tartóként és szárítóként is funkcionál. Zuhanyzás után ráterítve a fürdőlepedő percek alatt megszárad, így nem kell attól félni, hogy az nyirkos és kellemetlen szagú marad.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]