[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Párok milliói küzdenek azzal, hogy korlátozott hely áll rendelkezésükre a fürdőszobájukban. A személyes higiéniai termékek körül, mint például a fogkefék, fogkrémek, igazi viták tudnak kialakulni, a fürdőszoba pulton pedig gyakran előfordul a rendetlenség, az, hogy nem férnek el egymás dolgaitól.

Ez az elsődleges oka annak, hogy az emberek dupla fürdőszobabútor szetteket keresnek, amelyek csodálatos befektetést jelentenek akkor, ha a hely lehetővé teszi azok beszerelését. A hagyományos fürdőszobákban általában egyetlen mosdó van felszerelve és azt használja mindenki, de amikor egy helyiség lehetővé teszi külön mosdók használatát, akkor azt valóban ki kell használni.

Ezek nemcsak sokkal nagyobb pultot jelentenek, hanem segítenek a rendetlenség megszüntetésében, nagyobb magánteret és szervezettséget biztosítanak minden embernek, és nagymértékben növelik a fürdőszobában lévő tárolási lehetőségeket.

Néhány család dupla fürdőszobabútor szettet választ. Egyet a szülők és egyet a „gyerekek” számára, ezzel is megspórolva a reggeli kapkodást, ráadásul jelentősen rendezettebb környezetet tesz lehetővé.

A modern dizájn mellett a dupla fürdőszobabútorok sokféle hagyományos és antik mintában, vagy vintage vonzerővel vagy rendkívül funkcionális elemekkel készülnek.
Fontos figyelembe venni azonban meglévő vízvezeték-szerelvényeket, amikor a dupla fürdőszobai mosdó felszereléséről döntötök, mivel a vízvezetékeknek két mosogatónak kell szolgáltatást nyújtaniuk, és az átállás során figyelembe kell venni a vízelvezetést is.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]