[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.10.8″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Ha családi fürdőszobát tervezel, nemcsak a helyiség méretét és elrendezését kell figyelembe venni, hanem azt is, hogy az hogyan szolgálja a család minden egyes tagját.

Az, hogy praktikus, könnyen karbantartható és rendetlenségtől mentes legyen, nehéz lehet, nem is beszélve arról, hogy még stílusosnak is kéne lennie. Bár a zuhanyzó nagyon kívánatos, a legtöbb családi fürdőszobában a kád áll a középpontban, mivel a fürdés egy fontos rituálé. Hogyan lehet tehát olyan családi fürdőszobát kialakítani, amely egyszerre funkcionalitás és stílusos is? Segítünk!

Helytakarékosság

Először is biztosan szeretnéd kihasználni a rendelkezésedre álló összes helyet, anélkül, hogy a szoba zsúfoltnak tűnne. Ezt a fürdőszobai elemek gondos felhasználásával érheted el. Azért, mert egy fürdőszobának az egész családot szolgálnia kell, még nem jelenti azt, hogy nem lehet szép. Az egyik népszerű és modern módszer, faltól falig érő WC, amely elegáns megjelenést biztosít a szobának és a tisztítást is sokkal könnyebbé teszi.

Fürdőkád

Minden családi fürdőszoba középpontja a kád, és a legtöbb esetben ez az egyetlen dolog, ahol a méret valóban számít. Ha stílusra vágysz, egy nagyméretű, szabadon álló kád lehet az, amire szükséged van, ha pedig beleszeretsz a megjelenésébe, de túlságosan szűkös a hely, akkor beszerezheted ugyanannak a dizájnnak egy kisebb változatát. A praktikusabb felhasználás érdekében választhatsz egy rugalmas zuhanykádat, amelyben rengeteg hely van fürdéshez és zuhanyozáshoz egyaránt. Ha kisebb gyermekeid vannak, érdemes megfontolni egy összecsukható zuhanykabin használatát, amely megkönnyíti a hozzáférést fürdéskor.

Stílusos tárolás

Egy családi fürdőszobában sosem lehet elég tárolóhely, így egy praktikus, falra akasztható tárolóegység rengeteg helyet biztosíthat, miközben egy csipetnyi kifinomultságot és modern csillogást kölcsönöz a szobának. A fürdőszoba szekrény egy másik módja annak, hogy a legtöbbet hozd ki a fürdőszobából. Az ilyen szekrények színét is meg kell fontolnod, ezért válassz olyat, ami illik a szoba stílusához, és ne feledd, hogy a sötétebb színeket könnyebb tisztán tartani.

Dekoráció

Attól, hogy a fürdőszobát minden korosztály használja, még nem kell úgy kinéznie, mint egy gyerekszobának. Az olyan kérdéseket, mint a letörölhető és vízálló felületek, kreatív csempézési stílusokkal fel lehet dobni. A fürdőszoba méretének érzékelését is megváltoztathatod attól függően, hogy milyen típusú csempét választasz. A nagy fal- és padlólapok miatt nagyobbnak tűnik a tér, a mozaikok pedig finom színekkel és mintákkal egészíthetik ki a teret. Ez segít fényt és árnyékot vinni a fürdőszobába. Ez különösen akkor jó, ha a tömbszínű csempék túlságosan nyomasztónak bizonyulnak.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”]Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.
[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″ global_colors_info=”{}”][caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]