[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.1″][et_pb_row _builder_version=”4.3.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.3.1″][et_pb_text _builder_version=”4.3.1″]

A modern fürdőszoba

A modern fürdőszoba most nagyon divatos. Ami nem csoda, hiszen letisztult formáival és egyszerű színeivel rendkívül stílusos, ugyanakkor nyugalomról gondoskodik.

Fürdőszoba vidéki stílusban

Természetes, egyszerű, otthonos – ez a vidéki stílus. Ennek megfelelően itt a természetes anyagok és a lágy, organikus formák játszanak nagy szerepet. A színek terén a fehér mellett főként a lágy pasztellszínek és a természetes, meleg barna dominálnak.

A tengerparti stílusú fürdőszoba

Ha mezítláb sétálni a homokban az Ön számára a legkellemesebb lábápolást jelenti, és egész évben szívesen élvezné a tengerparti nyaralás laza hangulatát, akkor a tengerparti stílus a tökéletes választás. A megfelelő színekkel – a világoskék vagy a türkiz, fehérrel vagy krémszínnel kombinálva remek kiindulási alap. Ehhez jönnek a piros fókuszpontok és a világos fa.

A mediterrán fürdőszoba

A mediterrán fürdőszoba stílusjegye a telt színek palettája, mely tele van pikáns vörösekkel, ragyogó sárgákkal, erős kékekkel és meleg terrakottákkal. Ehhez jön még a finom, művészi részleteket felvonultató fürdőszoba-berendezés, sötét fa tónusokkal kombinálva.

A vintage fürdőszoba

Egy vintage stílusú fürdőszobának pedig számtalan arca. De mindegyikükben közös, hogy azokat a dolgokat emelik ki, melyeknek története van. A vintage stílusú fürdőszoba ezért csak úgy hemzseg a múltat idéző tárgyaktól: például régi, kétgombos csaptelep, szabadon, lábakon álló fürdőkád, kis, színes csempék vagy ernyős fürdőszobai lámpák.

Az időtálló fürdőszoba

Az időtálló fürdőszoba olyanoknak való, akik a komfortot és a kényelmet szeretik. Nagyvonalú funkcionalitásával és minőségi berendezésével az ilyen fürdőszoba a használót helyezi a középpontba. Tágas fürdőszobabútorok gondoskodnak a rendről. Természetes, meleg faszínű csempe kölcsönöz kellemes fürdőszoba-érzést a helyiségnek. Időtálló funkcionalitás, stílusosság – az időtálló fürdőszoba nagyvonalú fürdőszoba-berendezésével, minőségi felszereltségével, tartós kiegészítőivel és csúcsminőségű fürdőszoba-funkcióival használójának személyes életstílusát tükrözi.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]