[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Köztudott, hogy a fürdőszobák falai különböznek a lakás többi helyiségének falaitól A nappalik, hálószobák, sőt a konyhák is szinte bármilyen falburkolattal rendelkezhetnek, mivel a helyiség többnyire száraz marad.

De tudjuk, hogy ez nem igaz a fürdőszobára, amely hajlamos a nedvességre, a magas páratartalomra, valamint a kifröccsenő víz is jellemző. És bár a megfelelő kiegészítők (például a szellőzőventilátorok) segíthetnek csökkenteni a nedvességet, még mindig vannak olyan burkolatok, amelyek nem bírnak el a nedvességgel. Megmutatjuk, hogy milyen burkolatot érdemes választani, ha fürdőszobáról van szó.

1. Vinyl tapéta

Mivel a teljes papír burkolatok a nedvesség hatására végül tönkre mennek, a vinyl bevonatú tapéta az egyik leghatékonyabb választás a fürdőszobákban, ráadásul könnyedén leszedhető, és sokszor újra felrakható. Azonban figyelembe kell venni, hogy mivel kevésbé ragadós, a vinyl tapéta nem fog ragadni a matt, lapos vagy érdes felületekhez.

2. Félfényes festék

A hagyományos belső festék pórusai elnyelik a vizet. De ez könnyen elkerülhető, ha félfényes (vagy akár magasfényű) festékre váltunk, mivel a víz csak a felületen gyöngyözik, ahelyett, hogy behatolna abba. Penészgátló tulajdonságai mellett a festék még mindig olcsóbb, mint a tapéta, a csempe és más burkolóanyagok.

3. Csempe

Megfelelő kialakítás esetén a nedvesség soha nem jelent problémát, mivel a csempe 100% -ban vízálló. Ne felejtsük el, hogy a csempe sokféle változatban kapható (kerámia, üvegmozaik, túlméretezett, színes, mintás …). De fontos figyelembe venni a fürdőszoba kialakítását, ha cserépről van szó, mivel a fugázás olyan vonalakat és mintákat hoz létre, amelyek vagy javíthatják stílusát, vagy ronthatnak rajta.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]