[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

1. Tiszta és nyugodt színek

Ismert tény, hogy az olyan lágy, semleges árnyalatok, mint a fehér, a krém, a bézs és a világosszürke, nagyobb tér illúzióját keltik. De ez nem azt jelenti, hogy itt-ott nem lehet kísérletezni merészebb, sötétebb árnyalatokkal – mindaddig, amíg a kicsi fürdőszoba domináns színei világosak.

2. Lebegő mosdókagyló

Két előny jár ezzel:
1, Az extra lábtér miatt a fürdőszoba vizuálisan nagyobbnak tűnik, és
2, A mosdó és környékének a felszerelése további helyet biztosít az apró tárgyak, például a kiegészítőkkel ellátott kosarak tárolásához.

3. Tükör a tér nagyításáért

Ha van elegendő faltér, rakj ránagy tükröket. Ez segít visszaverni az összes fényt (természetes és mesterséges), ráadásul megnöveli a teret is. Egy másik ötlet az, hogy művészileg rendezd őket egy nagy darab helyett. Csak próbálja meg őket közvetlenül az ablakokkal szemben elhelyezni, hogy tükrözze a bejövő fényt.

4. Zuhanyfüggöny helyett üvegajtó

Nagyon szeretjük a gyönyörű színű zuhanyfüggönyöket, de amikor a tér kérdéses, akkor az átlátszó üveg jobb megoldás. Jó megoldás lehet, ha olyan tolóajtót választ, ami kinyitáskor nem foglal el plusz teret a szobában.

5. Dobd fel a falakat

Néhány gyönyörű tapéta sejtelmes részleteket és szépséget kölcsönöz a fürdőszobának – csak arra kell figyelni, hogy ezek a színek ne legyenek túl sötétek, és a minták ne legyenek túl nagyok.

6. Válassz világos padlót

Tökéletes helyiségek vannak a sötét, merész padlóburkolatok számára – azonban egy kis fürdőszoba nem tartozik ezek közé. Annak érdekében, hogy a tér nagyobbnak tűnjön, javasoljuk, hogy csempe vagy laminált padló lágy, semleges színű legyen. Ha a költségvetés nem teszi lehetővé a padló felújítását, akkor egy világos színű szőnyeg is tökéletes megoldás.

7. Kombináld az anyagokat

Vedd fontolóra, hogy különféle anyagokat használsz a kis fürdőszobádban, mint például fa és márvány, beton és fa, üveg és fém stb. Ez vizuálisan érdekessé teszi a teret és részleteket kölcsönöz a szobának. Azonban ügyelj arra, hogy a színpaletta legyen könnyű és finom.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]