[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column _builder_version=”4.3.4″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

Ha te is sok energiát fektettél az új fürdőszobádba, bizonyára neked is megfordult a fejedben a gondolat, hogy hogyan tudnád megakadályozni azt, hogy a zuhanyzóból kifröccsenjen a víz a fürdőszoba többi részére és a padlóra. Ez azonban már a puzzle utolsó darabkája, és ha nem jutott még eszedbe semmilyen ötlet, mi most segítünk neked! Ne gondold azt, hogy egy funkcionális megoldás nem lehet szemet gyönyörködtető!

1.Ívelt üvegfal

Ha szereted a minimalista és elegáns fürdőszoba kialakítást, mit szólnál egy gyönyörű, ívelt üvegfalú zuhanyzóhoz? Amellett, hogy az egyszerűsége különlegessé és lenyűgözővé teszi, még a vizet sem engedi ki a zuhanyzóból.

2.Üveg kitakart részekkel

Ha szereted az üvegfal ötletét, de tudod, hogy egy kicsit több saját térre van szükséged, mit szólsz ehhez a tökéletes kompromisszumhoz? Minden, amit szeretnél, hogy ki legyen takarva, az ki lesz, mégsem veszik el a fény a zuhanyzóból. Az, hogy megakadályozzuk a víz kifröccsenését a zuhanyzóból, még sosem nézett ki ilyen jól.

3.A műanyag is jól működik

Az üveg nagyszerű ötlet, de költséges is lehet, szóval egy műanyag fal, ami úgy van kialakítva, hogy utánozza az üveg megjelenését és stílusát, fantasztikus megoldás lehet. Ráadásul bármilyen szokatlan formában kivitelezhető.

4. Behajtható ajtók

Ha egy 5 csillagos szálloda gőzfürdőjében szeretnéd magad érezni, akkor a sima falak helyett válassz nyitható ajtót zuhanyzódhoz.

5. A klasszikus függöny

Tudod miért jó megoldás egy klasszikus függöny? Mert bármilyen zuhanyzóhoz passzolnak és bármilyen stílusban be tudod szerezni őket, attól függően, hogy milyen a fürdőszobád hangulata. A zuhanyfüggöny a válasz egy igazán gazdaságos zuhanyzó kialakítására.

6. Használd a falakat

Imádjuk az elképzelést, hogy a fürdőszoba falait használjuk egy mozgatható panel helyett. Ezzel igazán otthonos, kuckós megjelenést tudsz kölcsönözni a fürdőszobának, ráadásul extra lehetőségeid adódnak a polcok beszerelését illetően.

7. Miért kéne bármi is?

Egy igazán modern fürdőszobában nem meglepő, hogy a zuhanyzó csak szabadon áll. Miért nem szünteted meg teljesen a zuhanyfalakat? Ha úgy tervezed a fürdőszobádat, hogy nem baj ha a víz a földre csapódik, mivel az gyorsan felszárad egy elfolyik, akkor egy igazán egyedi kinézetű fürdőszobád lehet.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]