[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″]

Olvassa el a 6 titkot, hogy megtudja, mitől lesz a fürdőszoba megvilágítása tökéletes.

◾️Egy lámpa kevés

A fürdőszobai világításnak több funkciót is el kell látnia, éppen ezért nem is elegendő, ha csak egy lámpát tervezünk a fürdőbe. Mindenképpen több lámpát válasszon, így a nap minden szakában és minden tevékenységhez ideális lesz a világítás.

◾️A világítást is tervezze meg előre

Ha Önnek reggel nehéz az ébredés, világos spotokra van szüksége, – sminkelésben is remek segítséget nyújtanak – az esti meleg fények pedig az ellazulást segítik elő, és így a testápolás is örömet nyújt. A világító fürdőkád és zuhanyzó, a gombnyomásra működő különböző fényhatások szintén előzetes tervezést igényelnek.

◾️Feladatot a lámpáknak!

Az általános világítás: Egy szempillantás alatt biztosítja a tájékozódást. A nappali fény mellett erre kiválóan alkalmasak az állítható fényerejű plafon- és falilámpák vagy spotok. A helyi megvilágítás: Ez olyan tevékenységek elvégzésénél segít, amelyek teljes figyelmet igényelnek, például a sminkelésben vagy a borotválkozásban. Erre tökéletes a tükör megvilágítás, ahol az izzók a tükör felülete köré vannak elhelyezve. A kiemelő világítás: Kiemeli a szép tárgyakat és gondoskodik a kellemes atmoszféráról.

◾️Világítás éjjel-nappal

A különféle napszakokhoz is különféle világítás szükséges. A hideg, világos fény felélénkíti az embert, míg a meleg, puha fény megnyugtatja.Aki reggel lassan, de biztosan szeretne magához térni, annak rendes általános világításra van szüksége. Ha viszont nincs nappali fény a halogénspotok jelentik a megfelelő választást. És ha este eljött az ideje a pihenésnek, a kellemes fényhatás felkészíti a szervezetet az alvásra.

◾️Először a fény, aztán a dekoráció

A lámpák gyakran igazi műalkotások és a fürdőszobai dekoráció fontos részét képezik. Azonban amikor kiválasztjuk a lámpákat, nem csak a külsejükre kell ügyelni. A megtervezése során először a lámpa által létrehozott fényt nézze.

◾️Kreatív világítás

Mindegy, hogy a polcon, a kabin mögött, a kád mellett vagy a fiókban – a kreativitásnak nincsenek határai.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.9″ hover_enabled=”0″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]