[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column _builder_version=”4.3.4″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

Nagyon sok ember a fürdőszobába rejti el a mosógépet, annak érdekében, hogy megakadályozzák azt, hogy sok helyet foglaljon el egy olyan helyiségben, ahová nem is igazán való, például a konyhában. Az egyetlen probléma az, hogy nehéz helyet találni egy ilyen nagyméretű gép számára. Ha bármelyik belsőépítészt megkérdezzük, biztos, hogy azt fogják mondani, hogy még a nagy fürdőszobákban is meggyűlik a baj azzal, hogy hol legyen a mosógép helye, és ha még meg is van ez a hely, hogy nézhetne ki jól. Készültünk nektek 6 tippel, hogy hogyan nézhetne jól ki a mosógép a fürdőszobában.

Mondj le a felesleges kiegészítőkről

Annak érdekében, hogy helyet találj a mosógépnek a fürdőszobádban, az első lépés, amit meg kell tenned, hogy lecsökkented a kiegészítők számát, a feleslegesekről pedig lemondasz. A nagy szobanövények, az extra törölközők és a dekoratív tárolókat engedd el annak érdekében, hogy tökéletes helyet találj a mosógépnek.

Használd ki a mosdó alatti helyet

A mosdó alatti helyet nagyon jól ki lehet használni, és ha egy függönnyel eltakarod, senki sem gondolná, hogy ott van elrejtve a mosógép. Kiegészítőként rárakhatsz egy pultot is, ami amellett, hogy jól néz ki még hasznos is.

Rejtsd el ajtó mögött

Nem mindenki szeretné mutogatni a mosógépet a fürdőszobában, ezért ha egy szép szekrénybe rejted el, még esztétikus látványt is nyújthat. Ha kibővíted, és egy egész szekrénysort helyezel el a fürdőszobában, senki sem fogja gondolni, hogy az egyikben egy mosógép van elrejtve.

Építsd köré a terveidet

Ha épp fürdőszobafelújítást tervezel, ahelyett hogy kialakítanál egy szép kis fürdőszobát és utána próbálnád belezsúfolni a mosógépet, miért nem kezded úgy a tervezést, hogy már belekalkulálod a mosógépet is? Ha körbeépíted a gyakran használt bútoraiddal, jobban és hatékonyabban kihasználhatod a plusz teret.

Legyenek a dolgok arányosak

Mit szólsz ahhoz, ha azt mondanánk neked, hogy a mósógép mellé építs be egy szárítót is? A szimmetria sokkal jobb kinézetet varázsol a helynek, ezért egy szárító mindenképp jó döntés.

Válassz diszkrét színeket

Biztos csábító lehet egy élénk színű modern mosógép, azonban ha a minimalista kinézetre törekszel, válassz sokkal naturálisabb színeket, amik illenek a fürdőszobád stílusához.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]