[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.1″][et_pb_row _builder_version=”4.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.1″][et_pb_text _builder_version=”4.1″ hover_enabled=”0″]

Kicsi alaprajzú fürdőszoba megtervezése nem egyszerű feladat. Ismerje meg legfontosabb tippjeinket, amik segíthetnek abban, hogy megvalósítsa álmai fürdőszobáját.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.1″]

1. Ahol lehet, a bútorokat és egyéb kiegészítőket a falakon helyezze el. Manapság a tükrös szekrények, a fürdőszobai és WC-kiegészítő modulok helytakarékos, süllyesztett kivitelben ideális megoldást jelenthetnek.

2. Tervezésnél kerülje el a „holt sarkokat”, és használjon ki minden kis zugot. Az ügyes fürdőszoba tervezők a térelválasztó falakat sosem falazzák fel a plafonig, és sosem alkalmaznak plafonig érő fürdőszobabútorokat.

3. Kis fürdőszobában a plafon felületét célszerű szabadon hagyni, hogy ne nyomja össze a teret még jobban.

4. A nagy tükörfelület megnöveli a teret, persze csak látszólag, mellesleg új perspektívát nyitnak a fürdőszobában – még akkor is, ha több tisztítást igényelnek. Mivel a fürdőszobabútoroknak nagy helyre van szükségük, érdemes a mosdópult alá tervezni őket.

5. A falra szerelhető fürdőszobabútorok, WC-k és bidék könnyednek hatnak és szabadon hagyják a padló felületét. Előnye, hogy nem csak az ápolásban segít, hanem a tér méretét optikailag növeli is.

6. A fürdőszoba optikai megnövelésének remek módja lehet, ha Ön a lakkozott mennyezetlap mellett dönt. Ez annak köszönhető, hogy a fény tükröződik a csillogó fóliában.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]