[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.17.1″ global_colors_info=”{}”]

Ha épp újra tervezed vagy átalakítod a fürdőszobádat, olvasd el ezeket a tárolási ötleteket, amelyeket majd a barátaid is le akarnak majd másolni.

A fürdőszobában lévő dolgokat gyakran dobozokban, beépített szekrényekben tároljuk. Bár ez is megteszi, azért mindannyian törekszünk valami újra és ötletesre. Az alábbiakban 6 megfontolandó tárolási ötletet mutatunk meg.

1. Létra

A kültéri zuhanyzókhoz vagy a Zen stílusú fürdőszobákhoz, fából készült kádakkal, remekül mutat egy fa létra, mint tároló. Ezekről nem ordít, hogy tárolási céllal rendelkeznek, mégis használható piperecikkek elhelyezésére vagy törölközőszárítóként is.

2. Zsúrkocsi

A zsúrkocsik, azon kívül, hogy nagyon hasznosak, még jól is néznek ki, nem beszélve arról, hogy nagyon könnyen mozdíthatóak, ezért bármikor áthelyezheted őket a változó igényeidnek megfelelően.

3. Sarkok

Ha szűk sarkokkal ellátott fürdőszobád van, használd ki ezeket a trükkös kis zugokat néhány
sarokpolccal, szekrénnyel.

4. Fali egységek

A sima, fogantyú nélküli szekrények klasszikus, de mégis kreatív megoldások arra, hogy egy diszkrét, de mégis gyönyörű megjelenést kölcsönözzenek a fürdőszobában, miközben hatalmas tárolási lehetőséget is biztosítanak.

5. Mosógép

Sokan nem szeretik, ha a mosógép feltűnő helyen, szem előtt van. Ha téged is zavar, rejtsd el egy szép szekrényben, vagy válaszd el egy stílusos függönnyel a szoba többi részétől.

6. Süllyesztett falak

Ha nem szeretnéd, hogy beépített szekrények vagy polcok legyenek a fürdőszoba falain, akkor jó ötlet süllyesztett falak létrehozása a tároláshoz. Ez segít megőrizni az alapterületet, és még jól is mutat.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]