[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”]

1. Művészeti alkotások

Egyik szoba sem túl kicsi műalkotásokhoz – ez természetesen igaz a fürdőszobára igaz. Néha a kis szobák tökéletes helyek a művészet és az esetleges falfestmények megjelenítésére a házban. A falra függőlegesen rögzített, jól keretezett kép karaktert ad a szobának.

2. Üveg zuhanyajtók

Nem olyan rossz ötlet elbúcsúzni a ködös üvegtől és a sötét függönytől és üvegajtókra cserélni azokat. A négyzet alakú csempék kontrasztos árnyalatokkal egészíthetik ki a szoba esztétikáját.

3. Pad a zuhanykabinban

Ne hagyd, hogy egy kis zuhanyzó akadályozza a kényelmedet! A sarokban található egyszerű zuhanypad luxus külsőt kölcsönöz a helyiségnek, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el. Válassz hozzá világosabb árnyalatú bézs burkolólapokat, melyek fényűző külsőt kölcsönöznek a szobának!

4. Beépített polcok

Ha a beépített polcok a zuhany alatt vagy a fürdőkád körül helyezkednek el, az mindent elérhetővé tesz, amire szükséged van fürdés közben. Néhány kiegészítő, például cserepes növények hozzáadása a térhez, friss megjelenést kölcsönözhet a szobának.

5. Párkányok

A párkányok nagyszerű lehetőséget kínálnak a helytakarékosságra a fürdőszobában. A fal mentén párkányokat telepíthetsz, amelyek pultként szolgálnak, és amelyeken a mosdó vagy más alapvető dolgok nyugodhatnak. A párkányokban az a legjobb, hogy nem foglalják el az alapterületet, ami lehetővé teszi, hogy megfontoltan használhasd az alatta maradt helyet.

6. Világítás

A világítás kulcsfontosságú eleme annak, hogy a fürdőszoba hangulata kellemes, megnyugtató legyen. Használj vidám, merész, nagy lámpákat és színes csempéket! Így a lámpák egyedi árnyékot vetnek a helyiségre, amelyet a felhasznált lámpabúra függvényében lehet tompítani vagy erősíteni.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]