[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

A fürdőszoba építése vagy felújítása nem kis feladat, rengeteg szempontot kell figyelembe venni a szerelvények, a felületi anyagok, a szekrények, valamint az elektromos és vízvezeték-szerelési igények kiválasztásakor – ezért nagyon fontos jól megtervezni, és átgondolni az egyedi igényeket, hogy egyedül vagy a családoddal hogyan fogod használni a helyet!

1.Hagyd, hogy az elrendezés nyugodt hangulatot teremtsen

Ügyelj arra, hogy elegendő hely legyen az egyes funkcionális területekhez. Ha például szabadon álló kádra vágysz, de nincs elegendő hely hozzá, akkor a szoba esztétikája megsérül. Továbbá kerüld el, hogy a WC a fürdőszoba központjává váljon; legyen inkább a mosdókagyló vagy egy szabadon álló kád az első darab, amelyet a szobába lépve meglátsz.

2.Ne építs kádat ha nem fogod használni

A legtöbb ember inkább egy nagy, tágas zuhanykabint részesít előnyben egy kád helyett, de aggódik ingatlanja piaci értéke miatt, ha nincs kádja. Ha nem tudsz dönteni a kettő között, gondold át, hogy a háztartásában hány ember szokott kádban fürdeni, és tedd fel a kérdést, hogy valóban szükség van-e egy kádra is.

3.Legyen megfelelő világítás

A jó megvilágítás a praktikus fürdőszoba elengedhetetlen része. Az árnyékvetés elkerülése érdekében ellenőrizd, hogy a megvilágítás megfelelő-e. A hangulatvilágítás nagyszerű módja annak, hogy pihentetőbb légkört teremts.

4.Válassz kevés karbantartást igénylő anyagokat

A tartós és könnyen karbantartható anyagok, például a porcelán és a feldolgozott kő a legjobb megoldás a fürdőszobai felületekre. A természetes kő nagyszerűen néz ki, de mivel porózus, több tömítést igényel, és idővel nehezebb fenntartani.

5.Vedd fontolóra a csempe textúráját

Ha fényes csempéket választasz a zuhany aljához, ügyelj arra, hogy ne legyenek túl csúszósak. Azonban a durvább felületű burkolólapok nehezebben tisztíthatók, mert hajlamosak megfogni a szennyeződést. Válassz olyan burkolólapot, amely nem túl sima és nem is érdes, és ha természetes kőből készült burkolólapokat használsz, ne felejtsd el azokat lezárni, hogy vízállóbbak legyenek.

6. Ne spórolj a szigeteléssel, az elektromossággal és a vízvezeték-szereléssel

Válasszon megbízható vízszigetelő és tömítő céget, ha nem akarsz olyan problémákkal foglalkozni, mint a gyakori kád- vagy zuhanyvíz szivárgás, melyeknek javítási költségei elég magasak. Annak érdekében, hogy terveid biztonságosan és jól működjenek, mindenképp megbízható szakembereket válassz!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]