[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column _builder_version=”4.3.4″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

Amikor átalakítjuk fürdőszobánkat, olyan csaptelepet érdemes választanunk, ami meglévő bútorainkhoz, fürdőszobánk stílusához is passzol. Hasznos funkcióin túl a csaptelep megjelenésével, fürdőszobánk figyelemfelkeltő fókuszpontjává válhat.

Válogatásunkban 5 különböző designt képviselő csaptelepet állítottunk össze, amik a fürdőszoba ékkövei lehetnek.

1. Monaco

Az innovatív formanyelvet képviselő Monaco család, a korszerű fürdőszobák kedvelt csaptelepei közé tartozik. Egyenes vonalakat és geometrikus formákat ötvöz, az organikus irányvonal természetes kontúrjaival. Különlegességét a kreatív, enyhén döntött formája adja.

2. Dax R 

A népszerű nyitott kifolyójú, vízesés-csaptelepek lenyűgöző látványt nyújtanak, tökéletes kiegészítője minden modern fürdőszobának. A szögletes kivitelezésű csaptelepek közül, jelenleg a mértani pontossággal megszerkesztett, egyenes profilú DaxR design az abszolút győztes.

3. Grohe Ondus Veris

A díjnyertes Grohe Ondus csaptelep család önmagában szembetűnő, esztétikus megjelenést áraszt. Lekerekített élű és lágy ívű vonalvezetése, modern és egyedülálló stílust képvisel. Különleges kialakítású fogantyúja arra ösztökél minket, hogy megérintsük.

4. Verona

A Verona termékcsalád igazi zöld csaptelepe, ami nem csak használatában, de kivitelezésben is a természetet követi. A nyitott, kifolyó íve követi a víz természetes folyásirányát, tiszteletben tartva ezzel a víz természetét. Letisztult íves vonalai, vízesés hatású kifolyása elegáns stílust teremt. 

5.Vigour Derby

A Vigour Derby mosdó csaptelep időtlen formavilágával szinte minden fürdőszobába ideális választás lehet. Egyszerre egyesíti magában a klasszikus ihletésű lágy formákat, lekerekített éleket és a modern fürdőszobák letisztult, egyenes vonalait.
Króm bevonatú sárgaréz teste, ebben a kivitelben kiváló minőséget képvisel.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]