[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column _builder_version=”4.3.4″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

Wellness fürdőszoba trend népszerűsége folyamatosan növekszik, sokan szeretnék megismételni a termál- és élményfürdőkben megtapasztalt kényelmet és élményeket, saját otthonukban is. Végtére is a luxusnak nehéz ellenállni, és mi lehet vonzóbb annál, mint hogy saját fürdőszobánkban, mindennap megkapjuk ezt a kényelmet. Ugyanakkor szeretnénk, ha ez a privát luxus nem kerülne vagyonokba. Íme 5 megfizethető módszer arra, hogyan hozzunk létre saját wellness fürdőnket:

1. KAPCSOLÓDJ KI ÉLMÉNYZUHANNYAL

Izgalmasabbá és üdítővé teheted a zuhanyzás élményét, egy nagy fejzuhany beépítésével. Felfrissülhetsz a záporszerű zuhany alatt vagy kipróbálhatod a csendes lágy esőzést. A széles választéknak köszönhetően, fokozhatod az élvezeteket a fejzuhany méretével, beépített hangulat világítással vagy többféle elérhető vízsugár beállítással.

2. PUHA, MELEG TÖRÖLKÖZŐK

Egy pihentető fürdő befejezésének egyik legtökéletesebb módja, ha kilépéskor puha, meleg törölköző vár minket. Törölközőszárítós radiátor segítségével, ezt könnyen elérhetővé tehetjük. A számos fűtött csövön van hely a család minden törölközője számára.

3. HELYEZD MAGAD KÉNYELEMBE

Azt mondják a luxus a kis részletekben is megmutatkozik, akkor miért ne korszerűsítenénk vécénket egy extra kényelmes és puha ülőkével? A fali csatlakozású WC, lassú csukódású ülőkéje garantálja a kényelmes ülést, formai kialakítása pedig kellemes a szemnek.

4. NÉZD A TERMÉSZETET!

Sok gyógyfürdő merít ihletet a természetből, ezzel is elősegítik a nyugodt és harmonikus légkört. Néhány növényt vagy fahatású bútor elhelyezésével, egyszerűen teremthetünk természetes hatást.
Ennek kivitelezéséhez nem kell nagy költségekbe vernünk magunkat, a fahatású bútorcsaládok több színben és többféle kivitelben is elérhető. Velük egyszerűen megismételhető a fürdők természet ihlette hangulata.

5. A MOSDÓKAGYLÓ ÉKKÖVE

Olyan egyszerű megoldásokkal, mint a csaptelep cseréje, elérhetjük hogy akár a régi mosdókagyló is modern és elegáns hatást keltsen. Ha egyedi és szokatlan dizájnú csaptelepet választasz, tökéletes fókuszpontja lesz a fürdőszobádnak.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]