[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.14.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Új év, új fürdőszoba! Ideje lecserélni a csúnya csempéket, elbúcsúzni a megunt színösszeállításoktól, hiszen a fürdőszoba is megérdemel egy kis ráncfelvarrást!

Minimalizmus

Ez magában foglalja a káosztól való búcsúzást és a nyugalmat idéző színösszeállításra való összpontosítást. Fontold meg egy rendszerező beszerzését a szérumok, arclemosók és borotvák számára, hogy azok ne legyenek szem előtt, de mégis a közelben legyenek, ha szükség van rájuk. Manapság az olyan fürdőszobákat tartjuk szépnek, amelyek teljes nyugalmat árasztanak és amelyek minimalisták, tehát nincsenek bennük felesleges tárgyak vagy bútorok, amelyek elvonják a figyelmet.

Környezetbarát WC-papír

Az új év egyet jelent azzal, hogy tudatosabbak leszünk a környezetvédelemmel kapcsolatban, és hajlamosabbak leszünk új szemmel tekinteni az szükségleti cikkekre is, mint a WC-papír. Egyre többen a fehérítőszermentes WC-papírt választják. A hagyományos módon előállított WC-papírban található vegyi anyagok – többek között a fehérítő és a formaldehid – mérgezik a vizeinket és irritálják a testünket, így célszerűbb olyan WC-papírra váltani, amely környezetbarát anyagokból készül.

Vintage lámpatestek

A fürdőszobák megjelenéséhez nagyban hozzájárulnak a kiegészítők. Ezekkel az apró tárgyakkal nagyobb változást hozhatsz a fürdődbe, mint gondolnád. A berendezési tárgyak – mosdók, WC-k, fürdőkádak – jelentik a fürdőszobai tér alapját. Ha van egy csodálatos vintage berendezési tárgykészleted alapként, akkor nagyon könnyű csodálatos fürdőszobát kialakítani.

Csempézés

A gyönyörű fürdőszobai csempézés egyre inkább előtérbe került ebben az évtizedben. 2022-ben a csempézés a személyiségedről szól. Hűvös kékek vagy zsályazöldek, hatszögletűek vagy négyzet alakúak, a mai fürdőszobai csempézés arról szól, hogy kifejezd önmagad.

Nyugalom

Lehet, hogy úgy érzed, hogy egy érintetlen helyre van szükséged, ahová elmenekülhetsz a külvilág elől. A fürdőszoba hamarosan ilyen menedékké válik. Az emberek egyre inkább úgy viszonyulnak a fürdőszobához, mint egyfajta menedékhelyhez. Részben a COVID-nak köszönhetően az otthon sokunk számára már nem az a menedék, ami egykor volt. Otthonról dolgozunk, és szinte minden helyiségben, a nap minden szakában dolgozunk. A fürdőszoba egy magányos helyet biztosít – vagy biztosíthat -, egy kis menedéket a valóság elől. Ha így bánunk vele, és ennek megfelelően rendezzük be – gyönyörű gyertyákkal, könyvekkel, törölközőkkel, sőt, még a WC-papírtekercs tartóval is -, akkor ez a hely sokkal többé válhat.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.13.0″ global_colors_info=”{}”]Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.
[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″ global_colors_info=”{}”]


[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]