[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Mindannyian tudjuk, milyen egyszerű bedobni valamit egy fürdőszoba szekrényébe, egyszerűen azért, mert a házban sehol máshol nincs hely. Ez a lista meglehetősen végtelen lehet, a konyharuhától és a tisztítószerektől kezdve a gyermekjátékokon át.

De melyek azok a dolgok, melyek tárolására alkalmas lehet a fürdőszoba, és melyek azok, amelyeket távol kell tartanod ettől a helyiségtől?

1.Textíliák

Büszke vagy arra, hogy a tiszta törölközők gyönyörűen lógnak a fürdőszobában lévő törülközőtartóktól? Azonnal távolítsd el őket! Mivel a fürdőszoba hajlamos a penészedésre, az ilyen darabokat távol kell tartani. De akkor mik a lehetőségeid? Hol tárolhatod a tiszta törölközőket. A legjobb megoldás egy fürdőszobán kívüli szekrény, de ha nincs más lehetőséged, és muszáj a fürdőben tárolnod őket, akkor mindenképp működtesd a fürdőszoba elszívó ventilátorát, hogy a tér jobban szellőzzön!

2.Gyerekjátékok

Elég nehéz egy fürdőszobát „takarosnak és rendezettnek” címkézni, ha tele van játékokkal. Ahelyett, hogy napi rendetlenséget okoznál a fürdőszobádban, szabj határt a játékok mennyiségének, és korlátozd a babák, autók, műanyag halak számát. Válassz egy dobozt vagy fiókot a fürdőszobán kívül (ahol a kicsik nem tudnak turkálni, amikor eljön a takarítás ideje), és szenteld ezeknek a játékoknak!

3.Régi sminkek

A fürdőszobák hajlamosak az állandóan változó hőmérsékletre, a melegtől. Ezek az ingadozó hőmérsékletek nem ideálisak a sminktermékekhez, amelyeket érdemes szobahőmérsékleten tárolni. Ezen felül pedig a fürdőszobád nedvességtartalma is hozzájárulhat a baktériumok terjedéséhez. Inkább szentelj a hálószobában egy helyet a sminkjeidnek, kivéve a régieknek. Ha már nem emlékszel, hogy mikor használtad őket utoljára, szabadulj meg tőlük!

4. Tisztítószerek

Tisztában vagyunk azzal, hogy hasznos és gyorsabb a padlótisztító és penész elleni szereket a fürdőszobai mosogató alatt tárolni, de nem ott van a helyük. Csak akkor tárold őket a fürdőszobában, ha zárt ajtók mögé tudod őket rejteni, de jobb, ha a konyhában keresel egy helyet ezeknek az eszközöknek és csak szükség esetén viszed be őket a fürdőszobába.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]