[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.1″][et_pb_row _builder_version=”4.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.1″][et_pb_text _builder_version=”4.1″]

Egy világos, óriási ablakos fürdőszobát nem nehéz úgy berendezni, hogy a lehető legtöbb fény jusson be. Egy ablaktalan fürdőszoba berendezése viszont már igazi művészet. Ismerje meg a 3 leginkább bevált tippet.
Élénk és világos fürdőszobát álmodott? Nem kell erről lemondania azért, mert nincs ablak a fürdőszobában! Egyszerűen csak a hiányzó ablakot kell megfelelően helyettesíteni.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.1″]

Friss levegő modern technikával

Sokaknak az, hogy nincs ablak egy helyiségben egyenlő azzal, hogy oda aztán friss levegő soha nem jut be. Ez tévedés, hiszen a megfelelő ventillációval ugyanúgy bejuthat a friss levegő, mintha a kétszárnyas ablakot nyitottuk volna ki. A jó levegőelszívó ventilátor nem csak a friss levegő miatt fontos, de óriási szerepe van abban is, hogy a kellemetlen szagok, a nedves levegő vagy akár a penészgomba se maradjon bent. A készülék vezérlése automatikus, a villanykapcsoló felkapcsolásával indul be, és lekapcsolás után előre programozott idő elteltével magától leáll, így biztosítva a friss levegőt és az egészségbarát környezetet.

Napfényt lámpákkal

A természetes fényt hiányolják leginkább azok, akiknek fürdőszobáján nincs ablak. A modern LED technológia már képes arra, hogy megidézze álmai fürdőszobájába a napfényt, így érve el, hogy kellemes környezetet adjon.

Kis illúziók

A tükrök és az egyéb csillogó felületek képesek optikailag kitágítani a teret. Ha úgy érzi, hogy fürdőszobája összenyomja, helyezzen el tükrüket vagy egyéb üveg felületeket. Az esetleg sötétnek, borúsnak ítélt fürdőszobát élénk színek segítségével pillanatok alatt élhető és élvezhető környezetté varázsolhatja.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]