[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

A fürdőszobai tükör kiválasztása elég egyszerűnek tűnik. Azonban ez nincs így.

Minél több lehetőség van arra, hogy elegáns és stílusos tükröt válassz, amely kiegészíti a fürdőszoba dekorációját, annál jobban át kell gondolni, hogy melyik darabot választjuk. Itt van 3 szempont, amelyet figyelembe kell venni a fürdőszoba tükörének kiválasztásakor.

1. Gondold át mennyi időd van

Az egyik legjobb módszer arra, hogy megbizonyosodj arról, hogy megkapod azt, amire vágysz, ha elgondolkodsz azon, hogy mennyi időt kell fordítani otthonod fenntartására. Nézzünk szembe a tényekkel. Sokkal egyszerűbb a tükröt keret nélkül megtisztítani, mint egy luxus fémet rendszeresen csiszolni.

2. Határozd meg a személyes stílusod

Kedvenc színed kék, mert nyugodt hangulatot teremt? Kedvenc művészed Picasso, mert az elvont gondolkodásmódodat képviseli? A fürdőszobai tükör vagy bármely más otthoni kiegészítő megválasztása a személyes stílusunk kifejezése. A fürdőszoba is egy olyan hely, ahol fontos, hogy a saját stílusunknak megfelelő kiegészítőket használjunk. Ma már rengeteg formájú, méretű tükröt lehet beszerezni, így biztos megtalálod a te stílusodnak megfelelőt!

3 Tartsd a költségvetési terved

Bármennyire is szeretnénk azt gondolni, hogy ha sok pénzt költenünk tárgyakra, ez egyenlő azzal, hogy jobb minőségű terméket kapunk. A valóságban a költségvetésről való döntés és az ahhoz való ragaszkodás gyakran a legjobb dolgokat eredményezi. Nézze át a bankszámlakivonatait, vegye figyelembe a megélhetési költségeket, és nézze meg, hová tart. A költségvetés megtervezése sokkal nagyobb biztonságot jelenthet, ha kiadásokról van szó.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]