[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.1″][et_pb_row _builder_version=”4.1″][et_pb_column _builder_version=”4.1″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.1″ hover_enabled=”0″]

A fürdőszoba dekorációja mindig kényes kérdés. Olvassa el tippjeinket, hogy segíthessünk a megfelelő döntésben! A fürdőszobákat nagyszerűen lehet dekorálni. A zuhanyzó, a mosdó és a többi szaniter mind a helyén áll, ám a környezetüket kedvünk szerint alakíthatjuk, díszíthetjük, csinosíthatjuk, festhetjük és cicomázhatjuk.

A fény, mint a kellemes érzés kelléke a fürdőszobában

A fürdőszoba megfelelő megvilágítása gondoskodik arról, hogy jól érezzük magunkat – ez kora reggel különösen fontos. Ideális, ha több, lehetőleg állítható erősségű lámpa van. Ha a fürdőszobában megfelelő a fény, akkor jól érzi magát az ember. A fürdőszobában a lakóhelyiségeknél is lényegesebb mértékben merülnek fel különböző igények a fénnyel szemben, a napszaktól és a hangulattól függően: akinek a reggeli ébredéshez hideg fényre van szüksége, az este meleget kíván a lazításhoz.

Fürdőszobai kiegészítők

Ha szeretné valóban otthonosság varázsolni a fürdőszobáját, figyeljen az apró részletekre. Bár a fürdőszobában a mosdó, a zuhanyzó vagy a fürdőkád játssza a főszerepet, a számtalan apró és praktikus fürdőszobai kiegészítő nélkül a fürdőszoba nem sugározna a saját egyéniségünket. Minőségi és stílusos fürdőszobai kiegészítőkkel ráadásul az egész helyiség felértékelődik.

A színek ereje

A fürdőszoba színének kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat. Végül is mindennek harmonizálnia kell egymással. Most elárulunk Önnek néhány titkot a fürdőszoba kialakításával kapcsolatban. A fürdőszoba sokkal több lehet, mint egy szűkös kis helyiség, ahol tisztálkodunk. Már nem kötelező a kórház-fehér csempe és fal. Manapság a fürdőszoba a lakás egyenrangú része, könnyen el is lehet érni ezt, csupán három színárnyalat. Ha amellett dönt, hogy a falak színesek legyenek, kerülje a színkavalkádot. Ellenkező esetben túlságosan kaotikusnak fog tűnni. Ez persze vonatkozik a dekorációkra és a kiegészítőkre is. A színeknek ismétlődniük kell, ezért körültekintően válasszon meg minden új elemet.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]