[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

1.A fekete az új szürke

A szürke valószínűleg az egyik legnépszerűbb szín volt az előző évi fürdőszoba átalakítási projektekben, azonban ez most megváltozik. Bátrabb, sötétebb stílusok felé haladunk ebben a szezonban. A szürke nagyszerű, de a fekete jobb! Itt az ideje a sötétebb, főleg a fekete tónusok használatának. Annyi szürke fürdőszobát láttunk az elmúlt évben, így idén a fekete fürdőszobák számában számítunk növekedésre. Ez a szín megjelenhet világítótestekben, csapokban, mosdókagylókban, tükrökben és egyéb kiegészítőkben.

2.Réz és arany

Az arany felszerelések visszatértek és jobbak, mint valaha! Sárgaréz és arany árnyalatok veszik át a hatalmat a mosdókban, a WC-kben és alapvetően mindenhol fürdőszobádban ebben az évben. Nézz körül, és több aranytónusú terméket találsz, mint gondolnád!

3. Ipari stílusú mosdók

Bár ez a stílus nem biztos, hogy mindenkinek való, nagyon aktuális, és számíthatunk arra, hogy az elkövetkező év során növekedni fog az ilyen stílusú fürdőszobák népszerűsége! Az elegáns és modern megjelenés tökéletesen illeszkedik ehhez a stílushoz.

4.Csempe minták és formák

Tudjuk, hogy a technológia lehetővé teszi a gyártók számára, hogy mindenféle mintát készítsenek, de most túlmutatnak a színeken és grafikákon, hogy a hagyományos csempeformát valami érdekesebbre cseréljék. Ezek a figyelemfelkeltő formák nem csak a padlót díszíthetik. Megjelenhetnek a falakon, zuhanykabinban és még a mennyezeten is.

5.Nyitott zuhanyzók

A nyitott zuhanyzók vizuálisan megnövelik a fürdőszoba méretét, ugyanakkor több helyet biztosítanak és kényelmet nyújtanak a felhasználók számára. Rég elmúltak azok a napok, amikor aggódni kellett, hogy elcsúszol a kád szélén, miközben megpróbálsz kimászni. Míg egyesek úgy találják, hogy ennek a kialakításnak nincs magánszférája, mások élvezhetik a nyitottságot és a megnövekedett teret.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]