[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

Akár vadonatúj fürdőszobát tervezel, vagy a meglévőt újítanád fel, az egyik legelső döntésed a festék színének kiválasztása lesz – ideális esetben olyan, amely nem megy ki a divatból az elkövetkezendő pár évben.

Míg a tavalyi év legnépszerűbb fürdőszoba árnyalatai között szerepeltek a gyengéd kékek és lágy rózsaszínek, 2020-ban a merészebb árnyalatok és szürkés színátmenetek kerülnek előtérbe. Ennek ellenére megmarad a múlt néhány jele. “Minden új trend mellett mindig megtartjuk néhány állandó kedvencünket, mint például a klasszikus teljesen fehér fürdőszobát” – mondja Patrick O’Donnell, a Farrow & Ball márka nagykövete, a 2020-ra várt fürdőszoba színekről. “A lágy kék és vízitónusok mindig illenek egy fürdőszobához a „vizes” palettájuk miatt.”

India sárga

A sárga az utóbbi 20 évben némileg visszahúzódott, mondja O’Donnell, de izgatottan látja, hogy újra felbukkan. “Noha a sárga szín lehet az energia színe is, ha eltávolodunk a lágyabb, kékebb tónusoktól és megragadjuk az okker gazdagabb árnyalatait, melegséget is kapunk”. Érdekel ez az árnyalat? Ő azt javasolja, hogy legyen egyszerű a dekoráció természetes termékekből készült kiegészítőkkel, mint a fából készült kefék és bambusz padlószőnyegek.

Sötét ékszer tónusok

Ha városi hangulatra törekszel, fontolj meg egy gazdagabb árnyalatot, mint az ékszer-tónusú lila vagy smaragd. “Márvány és sárgaréz szerelvényekkel keverve, [ezek a színek] fényűző dekadenciát hoznak létre és szivárog belőlük a dráma – valószínűleg nem a gyengédszívűeknek való!” – mondja O’Donnell. A túlméretezett növények és a fémes felületek egészítik ki ezt a témát.

Klasszikus fehér

Ezzel a klasszikus amerikai stílussal nem lehet elrontani. A legtisztább krétafehér örökké a fürdőszobák kedvence lesz, jegyzi meg O’Donnell. “Noha túlságosan is tiszta érzésben, egy teljesen fehér fürdőszoba egy pihentető hely is lehet.” – mondja. Egy teljesen fehér vászon beillesztése a térbe zökkenőmentes megjelenést hoz létre, ugyanúgy, mint a felületek tisztántartása (kivéve talán a házi növényt és a jól megválasztott fürdőolajat). Modern dekorációt keresel? Használj nem fehér habarcsot – mi a lágy szürkét ajánljuk – a csempék között.

Calke zöld

“A calke zöldnek mély szépsége van: Erős, de nem túl sötét és és fantasztikusan néz ki fehér fával párosítva.” – mondja O’Donnell, hozzátéve, hogy a szín egy  “időtlen teret hoz létre, amely nem fog megöregedni.” “Ez az évtized korszelleme – hosszútávra akarunk. A trendek kevésbé lesznek fontosak, mivel megtartunk és újrahasznosítunk dolgokat, illetve mérlegeljük a környezetre gyakorolt ​​hatást mindazzal, amit teszünk.” A szín fokozására egy klasszikus virágos chintz függönyt vagy egy ugyanolyan mintájú London redőnyt ajánl a gyönyörű “vidéki ház” kinézethez.

Lágy menta

A fürdőszoba a tisztánlátás helye, így 2020-ban az egyszerű és tiszta színek kulcsfontosságúak, mondja Sue Kim, a Valspar Paint szín marketing menedzsere. “A Valspar’s Mint Whisper, egy a 2020-as évi színeink közül, egy lágy árnyalat kis élénkséggel fűszerezve, amely éles ellentétben áll a meglévő fehér tartozékokkal,” mondja erről az “időtlen és elegáns” árnyalatról. “Ez a fajta megnyugtató árnyalat fiatalos érzetet hoz, mely békés marad.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]