Korábbi ajánlatunk lejárt, azonban most egy új árengedménnyel érkezünk!  Újabb akciót hirdetünk, amelynek részeként szeretnénk minél többeknek segíteni fürdőszobájuk újragondolásában.  Most 200.000 Ft-ot visszatérítünk fürdőszobája teljes körű felújításának árából. Ajánlatunk azonban csak korlátozott ideig elérhető, így érdemes most megrendelnie szolgáltatásunkat!

Tervezés és kivitelezés

Spórolja meg a termékbeszerzéssel, a felméréssel, ajánlatok gyűjtésével és ezek összessítésével járó feszültséget és kockázatot. A fürdőszobája felújítását egyablakos megoldással, felméréstől a kivitelezésig megrendelheti. A teljes folyamatot egy csapat felelősen végzi, műszaki vezetőnk pedig folyamatosan riportol Önnek.

Termékek garanciával

Amit ma megspórol, azért holnap fog fizetni – régi igazság, hogy az alacsony árú és minőségű fürdőszobai termékek nagyon hamar elkopnak, tönkremennek, így Önnek hamarosan újra be kell majd szereznie. Az Újfürdő kizárólag magas minőségű, európai termékeket forgalmaz, hogy a fürdőszobáját évekien át élvezhesse bosszúság nélkül.

GARANCIA

Az EUR árfolyam egyre csak emelkedik, az európai termékek ára úgy növekszik, hogy közben senki nem emel árat. Amit azonabn ma megrendel, arra árgaranciát vállalunk, azaz a megrendeléstől a beépítésig garantáltan ugyanaz marad az ára.

Garantáljuk, hogy kivitelező csapatunk az előre egyeztetett időpontban megjelenik a helyszínen, és elvégzi a felújítási munkát. A végén pedig az egyeztetett időkereten belül, rendet rakva és kitakarítva maga után, visszaadja Önnek kész fürdőszobáját.

Ön egy új fürdőszobát akar, amelyben elkezdheti és befejezheti a napját, mi pedig elégedett ügyfelet, aki ajánl minket az ismerőseinek. Ezért munkánkat a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. Olvassa el elégedett vevőink értékeléseit:

Vevőink értékelése munkánkról

200.000 Forint megtakarítás

00Nap
00Óra
00Perc

A fürdőszoba kivitelezés díjából elengedünk Önnek 200.000 Ft-ot, amennyiben a fürdőszobája termékeit és kivitelezését
2024. január 20-ig megrendeli. Kérjen ajánlatot most, és spóroljon többszázezer forintot.


Tegye meg az első lépést, kérjen ajánlatot új fürdőszobájára most!