[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.10.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

A zuhanyzó tökéletes helyszíne lehet más tevékenységeknek is a borotválkozáson és a hajmosáson kívül. A következőkben felsorolunk néhány olyan dolgot, amelyeket zuhanyzás közben végezhetsz.

1. Élvezd a magányt

A zuhanyzó egy olyan hely, ahol (szinte) biztosan nem fognak zavarni. Már csak a folyó víz hangja is egy jel a külvilág számára, hogy most ne zavarjanak, így el tudsz merülni a gondolataidban és élvezni egy kicsit az egyedüllétet egy fárasztó nap után.

2. Ötletelj a zuhany alatt

Egy születésnapi buli öltözékének megtervezésétől a másnapi feladatok ellenőrző listájának elkészítéséig a zuhanyzás lehetőséget ad egy mentális edzésre.

3. Hallgasd meg a híreket

A hírek hallgatása sokszor elterelheti a figyelmünket, ezért azt javasoljuk, hogy ne akkor hallgasd őket, amikor valami összpontosítást igénylő feladatot végzel. Ehelyett fektess be egy zuhanyrádióba, és akár hajmosás közben értesülj az aktuális eseményekről.

4. Énekelj

A zuhany alatt éneklés szinte mindenkinek ismerős. Rengeteg tanulmány összekapcsolja az éneklést számos egészségügyi előnnyel, beleértve a stresszoldással és az immunrendszer javulásával. Szóval ne szégyelld kiereszteni a hangod!

5. Használj illóolajokat

Adj pár csepp illóolajat a fürdőhöz vagy a zuhanyzóhoz, hogy javuljon a hangulatod vagy megnyugodj egy mozgalmas nap után. Pár csepp levendula kiválóan oldja a stresszt, ha pedig rosszkedvűnek érzed magad, az eukaliptusz vagy a narancs illóolaj segíthet.

6.  Ne hagyd elillanni az ötleteket

Az AquaNotes nevű vízálló jegyzettömb hozzáragad a zuhanyfalhoz, és lehetővé teszi az embereknek, hogy azonnal felírják a fontos gondolataikat, amint azok megjelennek. Ez lehetővé teszi az üzletemberek, vállalkozók, szerzők, dalszerzők, művészek, humoristák, szoftverfejlesztők és sok más kreatív személy számára, hogy rögzítsék ötleteiket és inspirációjukat, mielőtt azok elszállnának.

7. Lazulj el

A forró víz a nyaknál csodákat tesz a stresszoldás érdekében. A nyak melegen tartása segíti a keringést. Ez megkönnyítheti a nyak területén felhalmozódott tejsav eltávolítását a korábbi rossz testtartásból. A fej egyik oldalról a másikra fordítása felgyorsítja a méreganyagok eltávolítását és növeli a véráramlást.

8. Gyakorolj

Beszédet kell valahol mondanod? A gyakorlat teszi a mestert, különösen akkor, ha a gyakorlás a zuhany alatt történik. Jobban teszed, ha itt gyakorolsz, és a fejedben folytatod a beszédet, nem pedig a tükör előtt, ami elterelheti a figyelmet.

9. Takaríts

A zuhanyzás közbeni takarítás furcsának tűnhet, de később időt takarítasz meg és hálás leszel magadnak, amiért kombináltad a kellemest a hasznossal.

10. Meditálj

A zuhanyzás megtisztítja az elmét az aggodalomtól és a negatív gondolatoktól. A zuhany kiváló a meditációra, mert ez az egyetlen hely, ahol az emberek békén hagynak.. A víz relaxációs reakciókat indít el és növeli a kreativitást, például könnyedén el tudod képzelni, hogy minden negativitás a csatornába kerül a lefolyó vízzel együtt, így csak a béke marad veled, mire befejezed a tisztálkodást.

11. Tornázz

Nincs idő az edzőteremre? A zuhany alatt edzés két okból is előnyös: Hatékony és utána egyből tiszta vagy. Néhány dolog, amit kipróbálhatsz például a guggolás vagy a fal tolása, csak ügyelj a biztonságra, nehogy elcsússz!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″ global_colors_info=”{}”]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]