100.000 forint árelőny

100 000 Ft akció

Tervezés és kivitelezés

Spórolja meg a termékbeszerzéssel, a felméréssel, ajánlatok gyűjtésével és ezek összessítésével járó feszültséget és kockázatot. A fürdőszobája felújítását egyablakos megoldással, felméréstől a kivitelezésig megrendelheti. A teljes folyamatot egy csapat felelősen végzi, műszaki vezetőnk pedig folyamatosan riportol Önnek.

Termékek garanciával

Amit ma megspórol, azért holnap fog fizetni – régi igazság, hogy az alacsony árú és minőségű fürdőszobai termékek nagyon hamar elkopnak, tönkremennek, így Önnek hamarosan újra be kell majd szereznie. Az Újfürdő kizárólag magas minőségű, európai termékeket forgalmaz, hogy a fürdőszobáját évekien át élvezhesse bosszúság nélkül.

GARANCIA

Az EUR árfolyam egyre csak emelkedik, az európai termékek ára úgy növekszik, hogy közben senki nem emelet árat. Amit azonabn ma megrendel, arra árgaranciát vállalunk, azaz a megrendeléstől a beépítésig garantáltan ugyanaz marad az ára.

Garantáljuk, hogy kivitelező csapatunk az előre egyeztetett időpontban megjelenik a helyszínen, és elvégzi a felújítási munkát. A végén pedig az egyeztetett időkereten belül, rendet rakva és kitakarítva maga után, visszaadja Önnek kész fürdőszobáját.

Ön egy új fürdőszobát akar, amelyben elkezdheti és befejezheti a napját, mi pedig elégedett ügyfelet, aki ajánl minket az ismerőseinek. Ezért munkánkat a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. Olvassa el elégedett vevőink értékeléseit:

Vevőink értékelése munkánkról

Szilvia K
Szilvia K
2024-05-28
Elkészült a fürdőszobánk. A felméréstől, tervezéstől kezdve a kivitelezési munkálatokon át az utolsó sittes zsák elszállításáig minden időben, a megbeszéltek szerint zajlott. Köszönet a profi csapat minden tagjának! Nagyon kedvesek, rugalmasak segítőkészek, megbízhatóak voltak, minden kívánságunkat teljesítették. A legjobb az egészben, hogy semmire nem volt gondunk, hiszen mindenről az Újfürdő csapata gondoskodott. Mi megálmodtuk, ők megvalósították. Szívből ajánlom mindenkinek.
Nina Ozsahin
Nina Ozsahin
2024-05-23
Professional,friendly,correct,helpful!!! Thank you for this experience
Andrea Sztankó
Andrea Sztankó
2024-05-03
Maximálisan elégedettek vagyunk az elkészült fürdőszobával, az ide vezető útban voltak bukkanók és nehézségek, de a végére mindet sikerült kiküszöbölni valamilyen úton módon. Köszönjük szépen!
Andrásné Dóczy
Andrásné Dóczy
2024-05-02
Kiváló volt a csapat aki nálunk dolgozott és a kivitelezés is. Időre pontosan végeztek a munkával, minden terv szerint történt. Mi itthon vészeltük át ezt a két hetet, így minden folyamatot láttunk. Emiatt Danival, a burkoló sráccal sok időt töltöttünk, hihetetlen munkabírással és precízitással, odafigyeléssel végezte a munkáját. Külön köszönet ezért. András, a művezető is folyamatosan tartotta velünk a kapcsolatot, mindenben segített.A bútorok kiválóak, minden befért, jól pakolhatóak. Nagyon örülünk az új fürdőszobánknak és csak ajánlani tudom az Újfürdő csapatát.
Robi Priszinger
Robi Priszinger
2024-04-19
Köszönjük az elkészült fürdőszobánkat. Korrekt kivitelezés, pontos határidőre kész lett.
Gyula Makray
Gyula Makray
2024-04-19
Színvonalas munka a tervezéstől, a befejezésig. Külön kiemelem a megbeszélt időpontok pontos betartását, a kivitelezés magas minőségét. A céget mindenkinek tudom ajánlani , aki fürdőszobát szeretne felújítani

100.000 Forint megtakarítás

A fürdőszoba kivitelezés díjából elengedünk Önnek 100.000 Ft-ot, amennyiben a fürdőszobája temékeit és kivitelezését is tőlünk rendeli meg.

Az akció a még korlátozottan elérhető szabad kapacitásunk miatt meghosszabbításra került és visszavonásig érvényes. Érdemes minél előbb ajánlatot kérni!


Tegye meg az első lépést, kérjen ajánlatot új fürdőszobájára most!