[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”]

Nem vagy teljesen elégedett a jelenlegi kádaddal? A közeljövőben tervezed a fürdőszoba felújítását? Akkor jó hírünk van, mert ma megosztjuk veled a 10 legfontosabb szempontot amire figyelni kell egy új kád vásárlásakor.

1.A fürdőkád mérete

Ha most van helyed (és költségkereted) arra, hogy leváltsd a régi szűk kádat, akkor miért ne? A szokásos kádméretek általában 152cm (hossz) x 81cm (szélesség), ezért mindenképp végezz el a méréseit, amikor fürdőkádat vásárolsz.

2.A fürdőkád formája

A jelenlegi fürdőkád megfelel minden igényednek? Ha nem, akkor ez a remek alkalom arra, hogy új stílusú kádat szerezz. Ne feledd, hogy az ovális és kerek kádakat modernebbnek, míg a téglalap alakú darabokat hagyományosabbnak tekintik.

3.A kád súlya

Nagyon fontos, hogy kiszámold a potenciális új kád súlyát és azt, hogy a padló képes lesz-e annak elbírására. Ez a lépés különösen akkor fontos, ha emeleti fürdőszobáról van szó.

4.Falak és sarkok

A kádat körülvevő falak nyilvánvalóan meghatározzál, hogy milyen stílusú és méretű kádak közül választhatsz majd. A három fallal körülvett kádak (a leggyakoribbak) kevesebb lehetőséget kínálnak, míg az egyfalas kádak sokkal többet.

5.A kád anyaga

A kád magjához és belső felületeihez használt anyagok nagymértékben befolyásolhatják annak súlyát. Az akril vagy az üvegszál a lehető legüregesebbé teszi a belső teret és csökkenti annak súlyát, míg a fém és a zománc (és főleg a kő vagy beton) szilárdabb, nehezebb kádakat eredményez. Azonban ne feledd, hogy minél erősebb az anyag, annál nehezebben sérül meg a kád.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]