[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.17.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Nem vagy teljesen elégedett a jelenlegi kádaddal? A közeljövőben készülsz a fürdőszoba felújítására? Akkor ma megosztunk veled 10 fontos szempontot egy új kád vásárlásakor.

1. Méret

Ha most van helyed (és kereted) arra, hogy lecseréld a régi szűk kádat egy nagyobbra, akkor mire vársz? Az átlagos kádméret általában 150 x 81 cm, ezért mindenképp végezz el néhány mérést, amikor fürdőkádat vásárolsz!

2. Forma

Megfelel-e a jelenlegi kád minden igényednek? Ha nem, akkor ez a megfelelő alkalom arra, hogy beszerezz egy új stílusú kádat. Ne feledje, hogy az ovális és a kerek kádak modernebbek, míg a téglalap formájúak a hagyományosabb stílust képviselik!

3. Súly

Nagyon fontos, hogy kiszámold az új kád súlyát és azt, hogy a padlója képes-e azt elbírni vagy sem, különösen, ha az emeleti fürdőszobáról van szó!

4. Falak és sarkok

A kádat körülvevő falak száma nyilvánvalóan meghatározza, hogy milyen stílusok és méretek közül választhatsz. A három fallal körülvett kádak (a leggyakoribbak) kevesebb lehetőséget kínálnak, míg az egyfalú kádak sokkal többet.

5. Anyag

A kád magjához és belső felületéhez használt anyagok nagymértékben befolyásolhatják annak súlyát. Az akril vagy az üvegszál a lehető legüregesebbé teszi a belső teret és csökkenti annak súlyát, míg a fém és a zománc (és különösen a kő vagy beton) szilárdabb, nehezebb kádakat eredményez. Ne feledd, hogy minél erősebb az anyag, annál nehezebben károsodik a kád!

6. Befejező anyagok

Nyilvánvaló, hogy az anyagokat lehet változtatni. Döntsd el, mi felel meg legjobban a kád és a fürdőszoba stílusának? Mozaik csempézés? Kőburkolat? Bármilyen anyagot választasz, ne felejtsd el kiváló minőségű tömítőanyagot használni a nedvesség miatt!

7. Csapok és szerelvények

Az alkatrészek módosításai talán apróságnak tűnhetnek, mégis nagy változást hoznak, ha megnézzük a végső összképet. De a stílusosság mellett vedd figyelembe a praktikus kivitelezést és az anyagokat is! A csiszolt fém népszerűsége például jelentősen megnőtt, annak köszönhetően, hogy ez az anyagon kevésbé látszódnak meg a vízfoltok.

8. Tárolás

Hány gyertyát, szappanadagolót, olajat stb. tervez a kádra, vagy annak közelébe helyezni? Van-e a kádban megfelelő polcterület, vagy hozzá kellene adni egy-két újabb elemet? Ne felejtsd el figyelembe venni, hogy ezek a kis apróságok mennyi helyet foglalnak el a kádban!

9. Vízelvezető és cső

Lehet, hogy nem szereted a látványukat, de a lefolyók és a csövek különösen fontosak a kád és a fürdőszoba kialakításakor. A legjobb az, ha olyan kádat választunk, amelynek megfelelő a lefolyója. Ha a fürdőszobában kád / zuhany kombináció található, akkor a zuhanyfej elhelyezése is fontos szempont.

10. Biztonság

Ne hagyd figyelmen kívül a kapaszkodókat sem, ha új fürdőkádról van szó, és ne felejts el választani egy csúszásgátlót, hogy amennyire csak lehet, csökkentsd az elcsúszás lehetőségét!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]