[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.14.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Melyik helyiséget takarítod a legkevésbé a házban? Fogadjunk, hogy a fürdőszobát. A zuhanyzók, kádak, vécék és egyéb felületek megszabadítása mindenféle lerakódástól időt és energiát igényel. Tisztítsd meg gyorsan és hatékonyan a fürdőszobát ennek a 10 lépésnek a segítségével

Távolíts el minden tárgyat a megszokott helyéről

A legjobb eredmény érdekében ezt a lépést az egész fürdőszobára egyszerre végezd el, ne pedig menet közben

Távolítsd el az összes terméket a zuhanyzóból és/vagy a fürdőkádból

Dobd ki az összes használt törölközőt és szőnyeget a helyiségből. A pultokról is vigyél ki minden tárgyat a fürdőszobából.

Porolj és söpörj

A portól való megszabaduláshoz ragadj porszívót, hogy eltávolítsd el a sarkokban, a lámpatesteken vagy a szellőzőkben lévő pókhálókat. Ha még mindig nem éred el a pókhálókat, szerezz be egy létrát, hogy feljuss a magasba. Ha végztél, söpörd vagy porszívózd fel a padlót, hogy felszedd a szőrszálakat és egyéb törmeléket, amelyek felhalmozódhattak a padlón.

Alkalmazz tisztítószert a zuhanyzóban és a fürdőkádban

Alkalmazz általános tisztítószert, ha rendszeresen takarítassz, vagy sav alapú tisztítószert, ha komolyabb lerakódások vannak a zuhanyzóban. Ne feledkezz meg a zuhanypályáról és a zuhanyajtó belsejéről sem, ha van ilyen. Hagyd beszívódni.

Intézd el a többi felületet

Permetezd az általános tisztítószert a tisztítóeszközére (pl. mikroszálas kendő, szivacs stb.), és töröld le a törölközőtartókat, polcokat, szegélyléceket, ajtókat, redőnyöket és ablakpárkányokat. Dolgozz szakaszosan, a szoba tetejétől lefelé és balról jobbra haladva.

Keverd össze a padlóhoz való tisztítóoldatot

Tölts egy vödröt meleg vízzel és az ajánlott mennyiségű általános tisztítószerrel. Csapj le a zuhanyzóra és a fürdőkádra. Ezen a ponton a tisztítószer a munka nagy részét elvégezi helyetted, így könnyedén lesikálhatod a laza szennyeződéseket és a lerakódásokat. Öblítés előtt tisztítsd meg az összes falat, padlót és egyéb felületet.

Fejezd be a zuhanyzót és a fürdőkádat

Helyezd vissza az összes eltávolított elemet, szükség esetén menet közben töröld le őket, majd húzd be a zuhanyfüggönyt vagy a zuhanyajtót. Ha van zuhanyajtód, használj üvegtisztítót, hogy csíkmentes legyen

Tisztítsd meg a hiúság területét

Fújj általános tisztítószert a mosdókagylóra, a csaptelepekre és a munkalapokra, majd töröld át egy tiszta ruhával. Ha a mosogatóban vagy a szappantartóban lerakódások vannak, a tisztítás előtt súrolószivaccsal lazítsd fel őket. Használj üvegtisztítót a tükörre. Egy vízzel megnedvesített ruhával távolítsd el a port a szekrények felületéről.

Tisztítsd meg a WC-t

Ha rendszeresen súroloda WC belsejét, az általános tisztítószerrel elvégezheted a munkát. Fújj vagy szórj WC-specifikus tisztítószert, ha van lerakódás, majd súrold át WC-kefével, mielőtt lehúzod. Fújd be a WC külsejét az általános tisztítószerrel, majd töröld át egy tiszta ruhával

Mosd fel a padlót

Merítsd a felmosórongyot a tisztítószerrel teli vödörbe, nyomd ki a felesleges vizet, majd tisztítsd meg a fürdőszoba padlóját. Ha a padló megszáradt, helyezd vissza a szemetesládát és a frissen mosott szőnyegeket.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.13.0″ global_colors_info=”{}”]Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.
[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″ global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″ global_colors_info=”{}”][caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]