[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column _builder_version=”4.3.4″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]

Egy fürdőszoba megtervezése többet jelent, mint a csapok és a csempék kiválasztása (akármennyire szórakoztató is az a rész). Ha jól eltalálod, egy olyan gyönyörű fürdőszobád lesz, melybe mindennap imádsz majd belépni. Viszont, ha rosszul választasz, egy olyan szobád is lehet, mely tele van problémákkal, amelyek az idő múlásával csak rosszabbak lesznek. Figyelj oda, hogy ne kövesd el ezeket a hibákat, hogy ne legyen rémálom a fürdőszobád megtervezése!

 

 

Feleslegesen variálsz

Ha egy meglévő fürdőszobát újítasz fel és a mostani elrendezés megfelelő, gondold át alaposan mielőtt áthelyeznél bármit. A vízvezetékek áthelyezése gyorsan drágává válhat és több problémát okoznak, mint hasznot. Ha mégis áthelyeznéd őket, mindenképp beszélj egy vízvezeték szerelővel, hogy megvalósítható e az ötleted!

Túl nagyban gondolkodsz egy kis helyen

Az ideális fürdőszobádban lehet van egy zuhanyzó, dupla mosdókagyló és rengeteg tárolóhely, de azzal kell dolgozz, amid van, különben egy zsúfolt, haszontalan szobát kapsz. Válassz ki egyet az álombútoraid közül – például a zuhanyzót – és minden más legyen kompakt!

Elfelejted a kiegészítőket

Túl sok mindenen kell gondolkodni a fürdőszoba tervezésekor, de egy dolog, amit nem szabad elfelejteni, az a kiegészítők. A wc papír tartó és a törölköző fogas kihagyhatatlan, ez a két elem nagy jelentőséggel bír tervezésnél.

Olyan merész színeket választasz, melyek pár év múlva elavultak lesznek

A csempe drága lehet, szóval jól kell dönteni. Néha nem akarjuk a biztonságos bézs vagy szürke csempéket választani de ezek a színek nem fognak elavulni és évekkel később is jól mutatnak majd. Ha egy kis színt vinnél a szobába, a mozaik díszek vagy színes törölközők és kiegészítők érdekes látványt adnak. A félmagasságú burkolás lehetőséget ad pár merész szín beépítéséhez, melyet könnyen lehet majd cserélni. A kicsi kiegészítők könnyen válthatóak, és kevés befektetés árán időről időre gyorsan frissítheted a fürdőszobát.

Elfeledkezel a tárolásról

Mindannyian használunk sampont, tisztítószereket, fogkeféket, amelyeknek kell egy saját hely, hogy ne az ablakpárkányon vagy a tusoló padlóján üljenek. A fürdőszoba tervezés egy elengedhetetlen eleme a tárolás, akár a mosdókagyló alatt vagy fali tárolóban, amely nagy hatással lesz az egész szobára.

Tartsd távol a wc-t az ajtótól

Nem kell mindent áthelyezz a fürdőben, de a wc mozdításán gondolkodj el! Sokszor hagyunk nyitva ajtókat a lakásban és az utolsó dolog, amit látni akarunk, az a wc. Próbáld meg a helyére rakni a kádat, mosdókagylót vagy tusolót, hogy egy hívogatóbb légkört teremts!

Hiányzik a szellőzés

Egy fürdőszoba tervezésénél nem a szellőzés a legfényűzőbb, de annál fontosabb. A fürdőszobák nyirkos helyek, és a sok nedvesség penészt vagy lekopó festéket eredményezhet. Még ha van is egy ablakod, ajánlott beépíteni egy ventillátort is.

Túl nagy vagy túl kicsi csempét használsz

Mi a nagyobb csempéket ajánljuk, mivel azt a hatást keltik, hogy nagyobb a szoba és könnyebb tisztítani is a kevesebb habarcs miatt. Ha mégis a kisebb csempéket választanád, figyelj arra, hogy ne használj túl sokat, mivel zsúfolttá tehetik a teret! Illetve, ne használj fehér csempét a padlón, mert egy rémálom lesz takarítani!

Nem néztél utána eléggé mindennek

Nem meglepő ez a megállapítás, mivel sok olyan termék van az interneten, melynek alacsony a minősége, szóval ne hagyd, hogy megzavarjanak az árak. Mindig hagyj egy kis időt, hogy utána járhass különböző ötleteknek és lehetőségeknek, nézz utána miből készülnek a termékek és, hogy milyen biztosítás vonatkozik rájuk! Ezek segíteni fognak neked, hogy megtaláld a számodra legjobb stílust.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_blurb title=”Tegye meg az első lépést most” image=”https://ujfurdo.hu/wp-content/uploads/2019/10/schedule.png” icon_placement=”left” _builder_version=”4.0.2″]

Új fürdőszobája felé tegye meg most az első lépést, egyeztessen időpontot velünk helyszíni felmérésre!

Töltse ki a jelentkezési lapot, és kollégánk néhány órán belül visszahívja időpontot egyeztetni.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.4″]

[caldera_form id=”CF5dbad2eb48bc2″]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]